CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

christmas....!!!!




Επιτέλους σε δύο μέρες μπαίνει ο Δεκέμβρης και σε λίγες βδομάδες τα Χριστούγεννα. Σε λίγο καιρό όλα θα είναι στολισμένα με φωτάκια και χριστουγεννιάτικα στολίδια. Στο Σύνταγμα θα έχει στολιστεί το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο σε όλη την Αττική και όλη η πλατεία θα γεμίσει με μικροσκοπικά παραμυθένια σπιτάκια που θα πουλάνε λιχουδιές στον κόσμο. Όλοι θα τριγυρνάνε στα μαγαζιά για να αγοράσουν δώρα στους αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και να υποδεχτούν το νέο έτος. Παντού θα ακούγονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια και όλοι θα είναι χαρούμενοι με τη ζεστή και χαρμόσυνη ατμόσφαιρα. Εμάς τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μας εποχή και ευχόμαστε η φετινή χρονιά να προσφέρει σε 'σας και τους αγαπημένους σας ότι καλύτερο.




ΚΑΛA ΧΡΙΣΤΟYΓΕΝΝΑ!!!




ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΒΑΖΟ....SOS

Πρόσφατα έτυχε να δω ένα mail και σοκαρίστηκα. Αυτό το mail παρουσίαζε τους ανθρώπους στις δυτικές χώρες να παραμορφώνουν τα σώματα των γατών, κι συγκεκριμένα να τα βάζουν σε ένα τετραγωνισμένο βάζο. Πραγματικά δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα. Ο λόγος που το κάνουν αυτό, είναι απλά αισθητικός. Έτσι απλώς για να έχουν το γατάκι σε τετραγωνισμένο σχήμα σε μια γωνία του σπιτιού τους. Μετά από λίγες μόλις εβδομάδες ζωής τα γατάκια γίνονται πειραματόζωα στα χέρια των ανθρώπων. Ο λόγος που τα "βασανίζουν" από τόσο μικρά είναι επειδή ο σκελετός τους τότε είναι αρκετά ευλύγιστος και έτσι μπορούν να τα βάλουν μέσα στο βάζο πιο εύκολα. Ο τρόπος που βάζουν τις γάτες μέσα στο βάζο είναι πολύ βίαιος. Αφού τις βάλουν μέσα τις ταΐσουν και τις δίνουν νερό με ειδικό σωληνάκι. Οι ίδιοι οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό παραδέχονται πως είναι δύσκολο να τις ταΐσουν, όπως και να τις παρέχουν οξυγόνο ώστε να μην πεθάνουν γρήγορα. Μερικοί άνθρωποι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα αυτού του βασανιστηρίου των γατών και χαίρονται να δίνουν σε άλλους ανθρώπους τα "Βonsai Kitten", όπως τα έχουν ονομάσει.











Όλο αυτό κατά τη γνώμη μου όμως πρέπει να σταματήσει το συντομότρερο δυνατόν, ώστε να σταματήσουν ταυτόχρονα αυτοί οι άνθρωποι να φέρονται απάνθρωπα στις γάτες και σε όλα τα ζώα φυσικά.Βοηθήστε κι εσείς στο να σταματήσει ψηφίζοντασ κατά αυτού
http://www.petitiononline.com/J1A2D3E4/petition.html

ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...!

Μετά την πρόσκληση του jimanant αποφάσισα να παίξω κι εγώ σαν τη "Mystery Girl" στο παιχνίδι ερωτήσεων.



1) Ποιό μυστικό θα ήθελες να ξέρεις;


Μάλλον για το πως θα βοηθήσω τα παιδιά που πεινάνε στις κάτω χώρες.

2) Πόσους ανθρώπους του αντίθετου φύλου έχεις αγαπήσει πραγματικά.

Μόνο έναν.Δεν αγαπάς συχνα στην πραγματικότητα πιστεύω.

3) Αναγκάζεσαι ν'αλλάξεις το όνομά σου. Τι όνομα θα διάλεγες;

Άρτεμης.

4) Τι θα χάραζε στην ταφόπετρά σου;

Το όνομά μου κ η ημερομηνία θανάτου μου.

5) Διάλεξε ένα παραμύθι που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει απόλυτα!

Βασικα κανένα αφού η ζωή μου δεν είναι σαν τα παραμύθια.Αλλά μου αρέσει πολύ "Η ωραία κοιμωμένη".

6) Διάλεξε καινούριους γονείς!

Είναι ανάγκη;Προτιμώ να παραμείνω με τους δικούς μου.

7) Γράψε τα τελευταία διάσημα λόγια σου!

Γίνε αισιόδοξος και κάνε καλές σκέψεις.Το σύμπαν και ο νόμος της έλξης θα σου φέρουν ο,τι κι αν θες αρκεί να σκεφτεσαι το "τι θες" κι όχι το "τι ΔΕΝ θες".

8) Αν ήσουν συγγραφέας ποιός θα ήταν ο τίτλος του πρώτου σου μυθιστορήματος;

Πιστεύω πως θα ήταν η βιογραφία μου με τίτλο το όνομά μου.

9) Αν ήσουν αυτοκίνητο τι μάρκα θα ήσουν;

VolksWagen.

10) Αν ήσουν άγριο ζώο τι θα ήσουν;

Λευκή τίγρης.

11) Για τι πράγμα μετανιώνεις περισσότερο;

Για τίποτα.Οτι έχω κάνει το έχω κάνει γιατί το θέλω κι ας είχε άσχημες επιπτώσεις ή ήταν λάθος.Με τα λάθη μαθαίνουμε ούτως ή άλλως.

12) Πες κάτι για το οποίο θα ήθελες να σε θυμούνται;

Για την συναισθηματικότητά μου.

13) Θα θυσίαζες τη ζωή σου για κάποιον;

Αν τον αγαπούσα πραγματικά αυτόν τον κάποιον φυσικά.